Kendisini bir anda boşluğa bıraktı! Ankara Kale'sindeki intihar anı kamerada Ankara'da esnaf olduğu iddia edilen bir kişi Ankara Kale'sinin surlarından kendisini boşluğa bıraktı. Hemen hastaneye kaldırılan vatandaş tedavi altına alındı. Şahsın bilincinin kapalı, nabzının da düşük olduğu öğrenildi. İntihar anı ise çevrede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olay, dün akşam saatlerinde Ankara Kalesi'nde meydana geldi. Esnaf olduğu iddia edilen ve adının Günay K. olduğu öğrenilen şahıs Ankara Kalesi'nin surlarına çıktı.KENDİSİNİ BİR ANDA BOŞLUĞA BIRAKTIŞahsı surlarda gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirirken, olay yerine gelen polisler vatandaşı ikna ederek intihardan vazgeçirmeye çalıştı. Günay K., polislerin ve çevredekilerin tüm uyarılarına rağmen kendisini bir anda boşluğa bıraktı. "HABER EDİTÖRÜ ERVANUR" (KRAL 71 GERÇEKLERİ YAZAR)
SORUMLULUK ZOR TABİ...TÜRK SİYASETİNİN ERBAKAN HOCASI10 YILDIR CEVAPLANMAYAN SORULARZÜRRİYETİ OLMAYANIN MÜRÜVVETİ OLMAZMIŞ..DOĞAYI SEV,YEŞİLİ KORU!KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİNDE BÜYÜK GELİŞME!07 Mart 202107 Mart 202111 Şubat 202111 Şubat 202117 Aralık 202005 Mayıs 2020