AMMAN DİKKAT SEVGİLİ OKURLAR!

AMMAN DİKKAT SEVGİLİ OKURLAR!

Kornanın yeni varyantı BA.2.86 yayılıyor! İsrail ve Danimarka'dan sonra İngiltere'de de görüldü MASKEYİ İHMAL ETMEYİN!

Dünyada 6 milyondan fazla kişinin ölümüne neden olan koronavirüsün yeni varyantı "BA.2.86", İsrail ve Danimarka'dan sonra İngiltere'de de görüldü. İngiltere Sağlık Güvenliği Ajansı, varyantın yakın zamanda seyahat geçmişi olmayan bir kişide görüldüğünü aktarırken, bu durumun ülke içindeki bulaşmaya işaret ettiğini vurguladı.

İngiltere Sağlık Güvenliği Ajansı (UKHSA), Kovid-19'un yeni varyantı "BA.2.86"nın, İsrail ve Danimarka'dan sonra İngiltere'de de görüldüğünü açıkladı. Varyantın yakın zamanda seyahat geçmişi olmayan bir kişide görüldüğü ifade edildi.

SEYAHAT GEÇMİŞİ OLMAYAN BİRİNDE ÇIKTI
UKHSA'dan yapılan açıklamada, Omicron varyantının alt türü olarak ortaya çıkan yeni varyantın, yakın zamanda seyahat geçmişi olmamış bir kişide görüldüğü belirtildi. Açıklamada, "BA.2.86"nın halihazırda bulunan varyantlar ile Omicron'a genomik olarak daha uzak olduğu ve daha yüksek sayıda mutasyon geçirdiği ifade edildi.


"HABER MELİKE AL"
 



BU YASAK NİYE?

SAYIN BAHÇELİ FARUK VE MÜMEYYİZ Mİ?

SİYASETTE MECLİSTE ŞAPKA GİYENLER KİMDİ?

SAYIN VALİME TALİMATLI BIYIK ÇOK YAKIŞMIŞ.

BUDA ATINA AŞIK OLAN KOVBOY

FEDERAL MASAL: KIBRIS'TA AYNI NEHRE İKİNCİ KEZ GİRMEYE ZORLAYANLAR KİMLER?