ARINÇ AKP'DEN ARINDI MI?

ARINÇ AKP

KÜSTÜRMEMEYE ÖZEN GÖSTERDİ YİNEDE ÇATLAK SESLER ÇIKIYOR. AK Parti MKYK'sı belli oldu: Erdoğan'ın yeni 'A Takımında sürpriz isimler var

AK Parti'nin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda yer alan isimler belli oldu. Elli olan asıl üye sayısı 75'e, 25 olan yedek üye sayısı da 35'e çıkarıldı. Eski TBMM Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım da listeye girdi. Yıldırım'ın, Numan Kurtulmuş ile birlikte AK Parti Genel Başkanvekili olacağı öğrenildi. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın yeni 'A Takımı'nda çok sayıda sürpriz isim yer aldı. Alevi Kanaat Önderi Metin Tarhan, Türkiye Ermeni Cemaatinin önde gelen isimlerinden Seval Sıvacıoğlu, İyi Parti'den istifa ederek AK Parti'ye geçen milletvekilleri Tuba Vural Çokal ile Tammer Akkal, Şeyh Sait'in torunu Abdülmelik Fırat, eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, önceki dönem Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Gazeteci ve Yeni Şafak Yazarı Ayşe Böhürler, eski Alperen Ocakları Başkanı Eyüp Gökhan Özekin, Siyaset Bilimci Mustafa Şen, eski Gaziantep Milletvekili ve gazeteci Şamil Tayyar, Avukat Mücahit Birinci, Avukat Derya Yanık ve eski İstanbul Milletvekili Metin Külünk AK Parti'nin 75+35 kişilik MKYK listesinin dikkat çeken isimleri oldu.

"NEŞTER"

(KRAL 71)



BU YASAK NİYE?

SAYIN BAHÇELİ FARUK VE MÜMEYYİZ Mİ?

SİYASETTE MECLİSTE ŞAPKA GİYENLER KİMDİ?

SAYIN VALİME TALİMATLI BIYIK ÇOK YAKIŞMIŞ.

BUDA ATINA AŞIK OLAN KOVBOY

FEDERAL MASAL: KIBRIS'TA AYNI NEHRE İKİNCİ KEZ GİRMEYE ZORLAYANLAR KİMLER?