KIRIKKALE JANDARMASINDAN BASIN BÜLTENİ

KIRIKKALE JANDARMASINDAN BASIN BÜLTENİ

KONU: İş Yerinden Hırsızlık Olayının Şüphelinin Yakalanması

Kırıkkale İl J.K.lığı sorumluluk sahasında bulunan bir Dinlenme Tesisi ve Akaryakıt İstasyonu'nda meydana gelen iş yerinden hırsızlık olayının şüphelisi H.Y. isimli şahsın Falili Firar olarak aranmaktadır.

Irmak Krk.K.lığı ve JASAT ekipleri ile yapılan çalışmalar neticesinde Ankara ilinden Kırıkkale iline geleceği bilgisi edinilmiş olup, şüpheli şahıs icra edilen yol kontrol noktasında yakalanmıştır.

H.Y. isimli şahıs, Nöbetçi Cumhuriyet savcısının talimatıyla gözaltına alınmıştır.Şahıs alınan ifadesinin ardından çıkarıldığı ilgili mahkemece TUTUKLANARAK ceza infaz kurumuna teslim edilmiştir.


"HABER SATI ÇETİNER"

GERÇEKLERİ BİZ YAZARIZ.


 



ÖZGÜR ÖZEL HALEFLERİNİ TEDİRGİN EDİYOR.

VAY BE ŞİMDİ NE YAPACAĞIZ HAK VAKİ OLANA KADAR HÜKMEDECEKMİŞ ALLAH HAYIRLI ÖLÜMLER VERSİN GECİNDEN VERSİN.

KIRIKKLEDE İY PARTİDEN GÖVDE GÖSTEDİSİ

ANLAYANA SİVRİ SİNEK SAZ

HER NE KADAR SOYADI BAŞ ALAN OLSA DA HİZMETTE DE BAŞ ALIYOR!

SEVGİLİ OKURLARIM BUNDAN SONRA KÖYÜ TELEVİZYONDA TOPRAĞI SAKSIDA GÖRECEĞİZ!