ULAŞIM VE TRAFİK

ULAŞIM VE TRAFİK Haberleri

DEV GEMİ KÖPRÜYE BİNDİRDİ TAM BİR FELAKET!

DEV GEMİ KÖPRÜYE BİNDİRDİ TAM BİR FELAKET!

ABD'de büyük felaket! Dev gemi köprüye çarptı, araçlarıyla suya gömülen en az 7 kişi aranıyor

ABD'nin Maryland eyaletinde, Baltimore'daki Francis Scott Key Köprüsü'nün büyük bölümleri, Singapur bayraklı konteyner gemisi Dali'nin çarpmasının ardından suya gömüldü. Çarpmanın ardından gemide yangın çıktı.Maryland Ulaşım Müdürlüğünce yapılan açıklamada, Francis Scott Key Köprüsü'ne çıkan tüm yolların çift taraflı olarak trafiğe kapalı olduğu bildirildi. Yetkililer, arama kurtarma ekiplerinin suya düştüğü tahmin edilen en az 7 kişiyi kurtarma çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

"KÖPRÜNÜN BİR KISMI ÇÖKTÜ"
Yangın Botu operatörü Andrew Doyle yaşanan olayı "Bir konteyner gemisi Baltimore'daki Key Köprüsüne çarptı. Köprünün bir kısmı çöktü. Birden fazla itfaiye ve polis botu yola çıktı" ifadeleriyle anlattı. Çarpmanın ardından ise gemide yangın çıktı.

ABD'de büyük felaket! Dev gemi köprüye çarptı, onlarca araç suya gömüldü

GÖRÜNTÜ SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU
Sosyal medyada paylaşılan videoda, geminin çarpmasıyla köprünün saniyeler içinde yerle bir olduğu ve araçların suya gömüldüğü anlar yer aldı.

EN AZ 7 KİŞİYİ KURTARMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Maryland Ulaşım Müdürlüğünce yapılan açıklamada, Francis Scott Key Köprüsü'ne çıkan tüm yolların çift taraflı olarak trafiğe kapalı olduğu bildirildi. Yetkililer, arama kurtarma ekiplerinin suya düştüğü tahmin edilen en az 7 kişiyi kurtarma çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

ABD'de büyük felaket! Dev gemi köprüye çarptı, onlarca araç suya gömüldü

KAYNAK ASAJEYDİK PRES.

MELİKE AL



Anahtar Kelimeler: KÖPRÜYE BİNDİRDİ FELAKET!

Başlık

26.1°